I Am Growth

Iam Growth

Vi har hjälpt företagsmäklaren I Am Growth AB med medierådgivning. I Am Growth AB är en digital företagsmäklare som hjälper till i alla delar av förvärvsprocessen – allt från värdering av bolag till de slutgiltiga avtalsförhandlingarna. Nu söker I Am Growth företag att förvärva i regionen. 

I bolaget finns lång erfarenhet av att köpa och sälja företag. Särskilt fokus ligger på e-handlar, digitala plattformar och tillväxtbolag. Grundare av I Am Growth, David Vesterlund, har varit verksam som företagsmäklare sedan 2018 och är medlem i Sveriges Företagsmäklares Riksförbund (SFR)

Vi är en webbyrå i Karlskoga som erbjuder bred kompetens och ett brett spektrum av tjänster inom den tekniska- och digitala sfären – från grundlig design av webbsidor till avancerade tekniska hårdvarulösningar.
© Copyright 2023 Area81 Solutions AB
Sitemap Integritetspolicy

Offertförfrågan

Är du redo att synas på webben? Du kan enkelt fylla i formuläret för att be oss om en offert!

Vi skräddarsyr pris och offert för just ditt företag. Alla verksamheter är olika och har därför också olika behov för att få ännu mer synlighet!

När du har skickat in offertförfrågan, återkommer vi till dig inom kort! Tveka inte att ringa eller skicka e-post om du hellre vill det.

Vi ser fram emot att höra från dig och se vad vi kan göra för ditt företag!