Digitala lösningar

Om oss

Area81 Solutions AB är en aktör med mer än 20 års erfarenhet av IT-branschen – både vad gäller digitala lösningar av alla dess slag samt hårdvarulösningar. Vi erbjuder en helhetslösning för verksamheter som vill ha en och samma leverantör av all digital teknik, vare sig det handlar om mjukvara, produktion av webbsidor, leverans och installation av hårdvara eller någon av de många andra tjänster vi erbjuder.

Vi bygger vår verksamhet på tre grundläggande beståndsdelar.

Djupanalys av den specifika kundens behov

God kundvård

Bygg efter dina egna val av digitala tjänster

Flera tjänster – en helhetslösning

I och med att vi är så mångfacetterade med ett brett spektrum av digitala lösningar i vår repertoar – allt från produktion av webbsidor till leverans och installation av hårdvarulösningar – så kan vi erbjuda dig som kund en helhetslösning. Vi tror nämligen att du som kund har tillräckligt att göra utan att behöva samordna det tekniska och hålla kontakt med flera olika leverantörer av teknisk hårdvara och digitala tjänster.

Vår arbetsprocess – tre
grundläggande beståndsdelar

Djupanalys av den enskilda kundens behov måste alltid ske i nära samråd med kunden, vad ni vill ha och behöver i er verksamhet är det trots allt ni som vet bäst. Därför behöver vi inledningsvis genomföra ett eller flera möten i intervjuformat för att identifiera och kartlägga just era behov.

När den processen är avklarad finns det utrymme att gå vidare till nästa steg. Vill ni vara initierade i processen i att exempelvis utveckla en e-handel och ha överblick över samtliga steg som tas så ska ni självfallet vara det. Då ger vi fortlöpande information och ni får möjlighet att komma med kontinuerlig återkoppling. Vill ni istället syssla med er kärnverksamhet och lämna över uppdraget i fråga helt i våra händer, och vara mindre delaktiga i produktionsprocessen, så går det precis lika bra.

Det här går hand i hand med den tredje beståndsdelen i vår arbetsprocess – god kundvård. Vad som är god kundvård är det inte vi som ska avgöra – det är ni! Därför utgår vi från era önskemål och behov gällande hur arbets- och produktionsprocessen bör se ut. Låt oss kalla det flexibilitet.

Hur det började och vad det lett till

De första stegen togs redan i skolbänken då internettekniken var ny och nyfikenheten stor. Ända sedan dess har vi på Area81 Solutions varit intresserade av, och nyfikna på, tekniska innovationer och digitala lösningar av alla dess slag. Vi vågar påstå att detta intresse och denna nyfikenhet tagit oss hela vägen till att idag vara en av de mest kompetenta aktörerna i hela landet avseende digitala lösningar av alla dess slag – oavsett om det gäller webbsidor, mobiltelefonapplikationer, e-handel, grafisk layout, sökmotoroptimering eller någon av de många andra tjänster vi erbjuder.

Vill du veta mer om våra tjänster?

Tveka inte att kontakta oss, vi hjälper dig med en kostnadsfri behovsanalys.
Vi är en webbyrå i Karlskoga som erbjuder bred kompetens och ett brett spektrum av tjänster inom den tekniska- och digitala sfären – från grundlig design av webbsidor till avancerade tekniska hårdvarulösningar.
© Copyright 2023 Area81 Solutions AB
Sitemap Integritetspolicy

Offertförfrågan

Är du redo att synas på webben? Du kan enkelt fylla i formuläret för att be oss om en offert!

Vi skräddarsyr pris och offert för just ditt företag. Alla verksamheter är olika och har därför också olika behov för att få ännu mer synlighet!

När du har skickat in offertförfrågan, återkommer vi till dig inom kort! Tveka inte att ringa eller skicka e-post om du hellre vill det.

Vi ser fram emot att höra från dig och se vad vi kan göra för ditt företag!