E-Handel

E-handel eller webbshop. Sitter ni på den perfekta idén för en e-handel, men saknar den tekniska och digitala kompetensen för att bygga webbshopen? Då har ni kommit helt rätt. Driver ni redan i dagsläget en e-handel utifrån en fungerande affärsmodell, men är missnöjda med hur den fungerar rent tekniskt? Då har ni också kommit rätt. Vi erbjuder produktion av e-handel helt utifrån varje kunds specifika önskemål och behov. Ingen (nåja, nästan ingen) lösning är omöjlig att ta fram, vissa lösningar kan bara ta lite längre tid i anspråk.

E-handel eller webbshop för era behov

En e-handel från Area81 Solutions är alltid väl anpassad för just er verksamhets behov. Att uppdatera produktsortimentet, göra prisförändringar och annat dagligt underhåll av webbshoppen ska vara enkelt och smidigt – och det ser vi också till att det är. Administratörsgränssnittet är rent och fokuserat vilket gör att vem som helst är kapabel att sköta om e-handeln efter en kort stunds tillvänjning.

Användbara tilläggstjänster

Utöver detta erbjuder vi ett flertal nyttiga funktioner som tillval, exempelvis fraktsystem där variablerna vikt, distans och landsgränser räknas in och automatiskt genererar gällande pris för den frakttjänst som kunden valt. Andra exempel på populära tillval som vi har möjligheten att tillhandahålla är användning av kampanjkoder, presentkort och återförsäljarinloggning med unika priser för återförsäljare.

Handel för kunder

Marknadens populäraste betallösningar

Vi har möjlighet att erbjuda en mängd av de populäraste betallösningarna integrerade i de e-handelsplatser vi bygger, såsom Swish, Klarna, PayPal, Swedbank Pay, Svea Ekonomi, Google Pay, Apple Pay och Dibs. Vidare kan vi erbjuda e-handelsplatser som är synkroniserade med ekonomitjänster såsom Visma och Fortknox, vilket ger flera administrativa fördelar. Exempelvis synkroniseras lagersaldo, kunddata och bokföring med automatik och i realtid. Driver du även en fysisk butik kan du koppla både ditt fysiska kassasystem och din e-handel till Visma eller Fortknox och på så vis få ett sammanhållet och kontinuerligt uppdaterat lagersaldo – helt per automatik.
Tillgångar för företaget

Framgångsfaktorer för en konkurrenskraftig webbshop

Vi på Area81 Solutions har all kompetens som krävs in-house för att hjälpa dig och ditt företag att bygga en framgångsrik e-handel. Vi har identifierat några framgångsfaktorer för en lyckad e-handel – dessa är innovativ, användarvänlig och responsiv design och en tydlig marknadsföringsstrategi i kombination med er kännedom och spetskompetens inom just er bransch. Tillsammans lyfter vi din e-handel till nästa nivå.

Boka ett möte så utreder och kartlägger vi just era önskemål och behov.

Ta gärna del av några exempel på tidigare projekt såsom Menuo eller listan nedan

Några av våra kunder

Tracklife website

Tracklife

Hjälpt till med webshop för att köpa biljetter till olika event.
Visa sida
Stockås Torvströ Hemsida

stockås torvströ

Webbutik skapad för möjlighet till beställningar.
Visa sida
Bygg upp en egen framgångsrik e-handel

Boka ett möte så utreder och kartlägger vi just era önskemål och behov.

Vi är en webbyrå i Karlskoga som erbjuder bred kompetens och ett brett spektrum av tjänster inom den tekniska- och digitala sfären – från grundlig design av webbsidor till avancerade tekniska hårdvarulösningar.
© Copyright 2023 Area81 Solutions AB
Sitemap Integritetspolicy

Offertförfrågan

Är du redo att synas på webben? Du kan enkelt fylla i formuläret för att be oss om en offert!

Vi skräddarsyr pris och offert för just ditt företag. Alla verksamheter är olika och har därför också olika behov för att få ännu mer synlighet!

När du har skickat in offertförfrågan, återkommer vi till dig inom kort! Tveka inte att ringa eller skicka e-post om du hellre vill det.

Vi ser fram emot att höra från dig och se vad vi kan göra för ditt företag!