Webbsidor

Hemsidor för alla behov

Vi på Area81 Solutions bygger skräddarsydda hemsidor helt utifrån den specifika kundens önskemål och behov. Vi är kapabla att leverera allt från den enklaste kontaktsidan till den mest avancerade lösningen – bara fantasin sätter gränserna. Den gemensamma nämnaren för alla webbplatser vi bygger – större som mindre, enklare som mer komplexa varianter – är att de alltid är responsiva och därigenom anpassade för surfplattor och smarta mobiltelefoner likväl som för webbläsare i traditionella datorer.

Köpa hemsida

När man väljer att investera i en ny webbplats är det naturligt att i samma veva vilja synas än mer än tidigare och locka ytterligare trafik till den nya landningssidan. Också det är något vi kan hjälpa till med om behov föreligger och intresse finns. Detta gör vi då främst genom att erbjuda hjälp med sökmotoroptimering samt med utformning av Google- och Facebook-annonser.

Toppmodern utrustning

Nyttja vår server som kund hos oss

Som kund hos oss på Area81 Solutions ges man alltid möjlighet att nyttja våra ultramoderna, snabba och pålitliga servrar som är belägna på svensk mark – närmare bestämt i vår serverpark i Dalarna. Detta till mycket konkurrenskraftiga och jämförbara priser. Väljer du att placera din webbsida på vår server vågar vi utlova mätbart snabbare responstider än hos de traditionella webbhotellen, vilket är något som ger fördelar vid köp av serverutrymme ingår även e-posthantering, på så vis kan ni samla era digitala behov på en och samma plats. Självfallet hjälper vi även till med registrering och ompekning av domännamn.
Kundservice

Låt oss underhålla webbplatsen

När man beställer en hemsida från oss bestämmer man helt själv om man vill sköta om sajten själv eller ålägga oss det ansvaret – ett ansvar vi i så fall tar oss an på största allvar och med högsta möjliga mån av noggrannhet. När det kommer till skötseln av en webbsida finns det vissa aspekter som är viktiga att tänka på. Exempelvis premieras en så kallad organisk webbsida av sökmotorer, vilket innebär att sidan ”har liv och rörelse” avseende uppdateringar och förändringar. Det är också viktigt att Wordpress och dess olika tillägg är uppdaterade efter ordning – om inte så är fallet kan det innebära en säkerhetsrisk.

Innehållshantering – hjälp hela vägen

Som komplement till design, utformning och bygge av webbplatser erbjuder vi även innehållshantering – det vill säga framtagning av passande innehåll i form av bild, text, illustrationer och animationer till webbsidor. På så vis kan vi erbjuda våra kunder en helhetslösning – men om ni vill utforma innehållet på er nya webbplats själva eller överlämna det åt oss avgör ni naturligtvis helt själva. Som ytterligare tilläggstjänst erbjuder vi utbildning i hur man går tillväga för att innehållshantera och uppdatera en webbsida.

Några av våra kunder

VarnumHälsan

Hemsida skapad med nyhetsflöde, möjlighet att boka sig på event.
Visa sida

Degerfors IF

Hemsida skapad med flertalet funktioner så som nyhetsflöde, webshopslösning.
Visa sida
Går du i tankarna att skaffa en hemsida eller förbättra din befintliga? Då har du kommit helt rätt! Vi är en mediabyrå i Karlskoga med lång erfarenhet och bred kompetens.

Tveka inte att kontakta oss – vi hjälper dig gärna!

skaffa en ny webbsida idag.

Vi är en webbyrå i Karlskoga som erbjuder bred kompetens och ett brett spektrum av tjänster inom den tekniska- och digitala sfären – från grundlig design av webbsidor till avancerade tekniska hårdvarulösningar.
© Copyright 2023 Area81 Solutions AB
Sitemap Integritetspolicy

Offertförfrågan

Är du redo att synas på webben? Du kan enkelt fylla i formuläret för att be oss om en offert!

Vi skräddarsyr pris och offert för just ditt företag. Alla verksamheter är olika och har därför också olika behov för att få ännu mer synlighet!

När du har skickat in offertförfrågan, återkommer vi till dig inom kort! Tveka inte att ringa eller skicka e-post om du hellre vill det.

Vi ser fram emot att höra från dig och se vad vi kan göra för ditt företag!